Fysiurgisk massage

Hvad kan fysiurgisk-/sports massage generelt hjælpe dig med? 

Ømme muskler og smerter…  Spændt muskulatur, myoser, overbelastninger mm. gør ondt, slip af med det!

Generel stivhed i muskulatur og led… Når vævet bliver smidiggjort, og musklerne mere afslappede, forsvinder “stramheden”

Affaldsstofophobninger og mælkesyre i musklerne…..  Den dybdegående massage hjælper blodkar og lymfesystem med bedre flow

Fysiurgisk-/sports massage er en fysisk og manuel påvirkning af bevægeapparatets muskler og bindevæv, hvor massøren, primært med sine hænder og fingre, bearbejder kroppens bløde væv (sener, muskler, ligamenter, bindevæv osv. Massagen medvirker til forøget psykisk og fysisk velvære og nogle mener det medvirker til hurtigere restitution af træt/slidt muskelvæv. .

Når man får en grundig dybdegående massage hjælper man kroppen med udskillelse af affaldsstoffer og tilførsel af frisk, ilt- og næringsrigt blod. Det kan være meget nyttigt for personer der træner hårdt, eller for mennesker med meget monotont arbejde. Sidder man længe i samme stilling fx foran skærmen og spænder, har musklerne ikke den pumpeeffekt der skal til for at komme af med det gamle blod og affaldsstoffer, så der vil man opleve at affaldsstoffer hober sig op, giver myoser og efterfølgende spændinger. Netop derfor er massagen god.

 

“Jeg tilpasser altid massagen til dig, så du får den bedste oplevelse og hjælp. Selvom massagen kan føles lidt øm, så er det stadig dig der bestemmer tryk og dybde. For mig er det meget vigtigt med dialog så rette resultat opnås”